(Eerste) Ondernemersborrel tijdens Mooi Weer Spelen

Delft - Dit jaar is op vrijdagmiddag 21 juni van 15.10 uur tot 18 uur de eerste ondernemersborrel tijdens de Mooi Weer Spelen op de Markt in Delft. Albedo Network trakteert op de dansvoorstelling 'Kill your Darlings'. Deze voorstelling is om 15:30 uur en 17:30 uur. Als sponsor van deze act, organiseert Albedo Network een ondernemersborrel van 15u10 tot 18 uur. Ondernemers zijn van harte uitgenodigd om te komen netwerken en genieten. Het is een kans om laagdrempelig kennis te maken met dit Delftse netwerk en haar leden. En daarna kunt u lekker de stad in om u verder te laten verrassen door de Mooi Weer Spelen! Albedo trakteert op de act, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Initiatiefneemster Séphine Laros van Albedo Network is een betrokken ondernemer, een verbinder die houdt van creativiteit, kunst en cultuur. Kortgezegd: van mooie dingen. "Kunst laat je verwonderen en is inspirerend, soms voor heel iets anders." aldus Séphine. "Het sponsoren van een act is een mooie manier om Mooi Weer Spelen te steunen en Delft en bezoekers te laten genieten. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."

De voorstelling 'Kill your darlings' begint als een eenvoudig hinkelspelletje. Twee jongens dagen elkaar uit tot steeds complexere en moeilijkere bewegingen. Het spel wordt steeds verder uitgebreid. Als communicatievakvrouw ziet Séphine Laros meteen een parallel met het opbouwen van de marketing communicatie voor ondernemers. Als ondernemer begint u met een zoektocht, in het begin iets eenvoudigs: de basis. Naarmate men ervaring opdoet en leert, kunt u uw plannen het steeds complexer maken. Ook dat is net als de dansact genieten: want hoe verder men is, hoe meer men met marketing en communicatie kan spelen.

Meer informatie: https://www.albedocommunicatie.nl/albedo-network-trakteert-op-mooi-weer-spelen/

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten