Foto:

Buren van De Bras: Zomerconcert

De Bras Zomerconcert: vol amfitheater geniet van klassieke muziek

Zulke mooie muziek in een natuurlijke ambiance als het amfitheater van het Bieslandse bos, ervaarde het toegestroomde publiek als bijna magisch. Hoe kan het ook anders als alle factoren prominent aanwezig zijn; prachtige natuur van het Bieslandse bos met de koeien van Jan Duindam op de achtergrond, een zeer professioneel en internationaal Trio 1800 (Barbara Reitner-Cello, Martina Reitner-alt viool, Gerlinde Sonnleitner-viool) en sopraan Lauren Amrishaw. Barbara en Lauren wonen notabene in onze eigen wijk en dat maakte het extra speciaal.

Vanzelfsprekend werd de pauze o.a. benut voor klassieke muziek-kwizzz met als eindwinnaar Esmeralda. Na het slotakkoord werden de musici in de bloemen gezet onder luid applaus van het publiek. Meer foto's en vooral video-materiaal is te vinden via de facebook-site van Buren van De Bras.

De Bras Cultuurdagen: Zomerconcert zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, MeCasa Bouw (drijvend podium), RKBS De Bras en Octant-Zonnestraal. Voor meer informatie zie www.burenvandebras.nl .

Meer berichten