Lions Club Delft steunt Delftse vakantie activiteiten middels Spinning 8 sept 2019

Want, ieder kind verdient een actieve en zorgeloze vakantie

Delft - Op zondag 8 september organiseren  de Lions op de Markt opnieuw een Spinning-event van 13.00-16.00 uur. Huur een spinningfiets voor een uur en fiets met je eigen sponsors een mooi bedrag bij elkaar onder het motto "Een tientje voor een vriendje".

Spinning-event

Al tweemaal eerder werd dit door de Lions georganiseerd voor het goede doel.  Dit jaar is Stichting Delftse Vakantie Activiteiten het goede doel. Een groot aantal kinderen in Delft  kan in de zomervakantie niet met vakantie. Stichting DVA maakt dat met behulp van bijna 100 vrijwilligers gedurende 10 dagen wel mogelijk. Vorig jaar deden meer dan 300 kinderen per dag mee. Door mee te spinnen en je te laten sponsoren maak je dat ook financieel mogelijk. Denk eens aan je eigen vakantie je zult met veel plezier een uurtje (langer mag ook) willen meefietsen onder leiding van professionele coaches. Een uur fietsen kost € 10,00.  Daarom stimuleren we iedere deelnemer om te proberen middels 10 sponsors voor een tientje met jouw uurtje fietsen € 100,00 op te halen.

Aanmelding Vanaf heden is aanmelding mogelijk via de site www.club-sportsartfitness.nl of www.lionsactiesdelft.nl Schrijf in als individu, ook deelname als bedrijf of team is mogelijk. Kunt of wilt u niet spinnen, ook dan is meedoen als sponsor voor het goede doel heel goed mogelijk. Meer informatie krijgt u door per mail info@lionsactiesdelft.nl contact te leggen met de Lions Club Delft.
 

Meer berichten