Persbericht

Het Delfts Bridge Kampioenschap: voorrondes van start

De eerste voorronde voor het Delfts Bridge kampioenschap is gespeeld. Bij bridgeclub One Down Delft hebben zich de eerste 9 paren voor de finale geplaatst. Na de zomer zullen ook bij de andere Delftse bridgeclubs voorrondes worden georganiseerd.

Het Delfts Bridge Kampioenschap is een nieuw sportevenement dat dit jaar voor het eerst door de Delftse bridgeclubs wordt georganiseerd. Zoals aangegeven wordt dit kampioenschap gespeeld met voorrondes en een finaledag op zaterdag 21 september 2019.

Het is een kampioenschap waaraan Delftse bridgeparen kunnen meedoen. Om precies te zijn: bridgeparen die lid zijn van een Delftse bridgeclub, die aangesloten is bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB).

Maar ook Delftse inwoners die een bridgepaar vormen en geen lid zijn van een NBB-club kunnen meedoen en zich plaatsen voor de finale. Zij kunnen zich plaatsen via een voorronde op zaterdag 7 september in het WestCord Hotel Delft.

De finaleronde wordt gespeeld op zaterdag 21 september 2019 eveneens in het WestCord Hotel Delft. Voor het kampioenspaar staat de eerste bridgebokaal klaar! Deze bokaal zal op 21 september door onze wethouder Sport worden uitgereikt. Uiteraard zijn er naast de bokaal andere prijzen beschikbaar en zijn er meesterpunten te verdienen.

Inschrijven voor de voorronde van 7 september kan op http://www.onedowndelft.nl/index.php

Informatie: Lex Arkesteijn | lexarkesteijn@gmail.com | 06-53861228

Meer berichten