Workshop werkzoekenden bij DeBroekriem

Delft - Op vrijdag 19 juli neemt loopbaancoach Wendy Goudzwaard van Goud[z]Waard Coaching – counseling – Training, de deelnemers mee in de juiste voorbereiding op een sollicitatie gesprek. De workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Dennis Hartman, eventmanager bij DeBroekriem.

Het voeren van een sollicitatiegesprek blijft spannend. Hoe jij je voorbereidt op een sollicitatiegesprek en met welk gevoel of idee je zo'n gesprek instapt, maakt nogal wat uit. Als je al vaak sollicitatiegesprekken hebt gevoerd, met wisselend succes, dan kun je onbedoeld onverschillig worden. Als sollicitatiegesprekken routinegesprekken worden, breng je niet het beste van jezelf naar voren.

Locatie en aanmelden
De workshop 'Sollicitatiegesprek Anno Nu' vindt plaats op vrijdag 19 juli a.s. van 09.30 tot 12.00 uur in DOK Centrum, Vesteplein 100 te Delft. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/sollicitatiegesprek-anno-nu/

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Meer berichten