Allerlaatste Rapaille feestje op 20 juli

Op zaterdag 20 juli geeft het Rapaille Collectief haar allerlaatste muzikale ode aan Delft. Samen met muzikale vrienden als Ruji, Dann Hill en David Laughton worden vijf fantastische jaren van 21.00 tot 01.00 afgesloten in het Flora Theater. Natuurlijk is voor levensgenieters, danskoninginnen en bon vivants de entree geheel gratis.

DELFT - Waar anders dan in de oude seksbioscoop van Delft? Het Delftse Rapaille Collectief viert de afgelopen succesvolle jaren in de setting die haar zo goed past. Nostalgisch, bakken met sfeer en ruimte voor een menigte levensgenieters. Na vijf jaren van theaters, festivals, feesten en kroegen is het tijd voor één laatste knaller.

"Nog één keer samen genieten van dat heerlijke sfeertje: gek doen, dansen en een feestje bouwen"


Natuurlijk vier je een echt feest met vrienden. Daarom hebben de mannen en dame van Rapaille veel muzikale vrienden uitgenodigd. Dann Hill brengt de avond sowieso op gang, DJ David Laughton brengt tropische tunes en zo`n vijf gastmuzikanten stappen naast Rapaille op het podium. Van oude rockers tot Syrische talenten.

"Het belangrijkste is dat we samen met het publiek nog één keer de boel op stelten zetten"


Rapaille ontstond in 2014 als driekoppig vertellerscollectief tijdens Delft Fringe. Al snel sloten muzikanten, schrijvers en zangers aan. Dat resulteerde in een bont gezelschap van acht podiumartiesten. Met als belangrijkste doel: samen met het publiek een intiem feest bouwen. Dat gebeurde in het theater, maar bijvoorbeeld ook als voorprogramma van Typhoon. Na vijf toffe jaren is het mooi geweest en tijd voor nieuwe muzikale avonturen.

Alle feest- en festivalgangers zijn uitgenodigd
Vrienden, liefhebbers en muziekvrienden zijn natuurlijk van harte welkom. Evenals de bezoekers van Westerpop die na een fijne festivaldag nog even een extra feestje mee willen pakken. Toegang voor de avond is gratis. Meer informatie over Rapaille en de Laatste Ronde is te vinden op www.wijzijnrapaille.nl en Facebook.

Meer berichten