Nieuwe samenstelling directie DP6 architectuurstudio

Delft - Per 1 september 2019 treedt Dick de Gunst toe tot DP6 architectuurstudio, waar hij als architect-directeur samen met Richelle de Jong en Dardo Mantel mede vorm zal geven aan het bureau. Oprichters Chris de Weijer en Robert Alewijnse treden terug uit de directie en blijven werkzaam in het bureau als projectarchitect-partner.

Dick de Gunst (1969) is bijna 25 jaar werkzaam geweest bij Hans van Heeswijk architecten, waarvan sinds 2003 in de functie van architect/mededirecteur. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan beeldbepalende projecten zoals de Hermitage Amsterdam, het Mauritshuis in Den Haag en gemeentehuis Lansingerland. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de woningbouwrenovatieprojecten, waarvan flatrenovatie De Boel in Amsterdam dit jaar gepubliceerd is in het Jaarboek Architectuur.

Directie en partners zijn zeer verheugd over de komst van Dick: "Met zijn brede kennis en ervaring, zijn ambitie en gevoel voor detail zal Dick ons bureau verrijken. Onze architectuur en kennis vullen elkaar aan en versterken elkaar. De directiewijziging is een logische stap in het 20-jarig bestaan van het bureau en wij kijken vol vertrouwen en plezier naar de toekomst."

 

Meer berichten