Nieuw Delft presenteert zich weer aan de stad op 21 september

Save the date!


Delft - Op zaterdag 21 september opent de gemeente Delft haar deuren weer voor jong en oud met de vierde editie van Nieuw Delft Presenteert. Op deze open dag kunt u zowel binnen als buiten nader kennismaken met de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft. U bent tussen 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in de publieksruimte van het stadskantoor (Stationsplein 1, Delft).
 

Het is bijna een jaar na de vorige Nieuw Delft Presenteert. De afgelopen maanden zijn grote, zichtbare stappen gezet in het projectgebied. Rondom het station -noordelijk deel van Nieuw Delft- zijn de vele bouwkranen niet te missen en wordt er driftig gebouwd aan bijvoorbeeld Antoni, The Student Hotel en VOLT. De Coendersbuurt is nagenoeg afgerond. Maar er zijn ook stappen gezet op de zuidelijke velden; het gebied tussen de Ireneboulevard en X-Ray/Gamma Leeuwenstein. Deze velden krijgen steeds meer een gezicht door ontwikkelingen als het Porseleinen Hof, The Family Delft en PoortMeesters.

Programma

De projectorganisatie Nieuw Delft (gemeente Delft) is trots op de stappen die de afgelopen maanden zijn gezet. Nieuw Delft wordt een bijzonder gebied met brede boulevards, een stadspark, afwisselende architectuur en een gracht. Samen met onze partners vertellen wij u graag meer over de eerste ideeën en concrete plannen binnen deze bijzondere gebiedsontwikkeling op zaterdag 21 september. Tegelijkertijd komt u meer te weten over het woon- en kavelaanbod in Nieuw Delft, kunt u de maquette bekijken en er zijn presentaties en rondleidingen.

Op de hoogte blijven
De komende tijd werken we verder aan het programma voor 21 september. Wilt u meer weten over Nieuw Delft Presenteert 4, raadpleeg dan www.nieuwdelft.nl of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram. Heeft u vragen, dan kunt u een mailtje sturen naar nieuwdelft@delft.nl.

NIEUW DELFT

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft. Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het prachtige nieuwe station Delft. Een (internationale) ontmoetingsplek waar ondernemerschap en vernieuwing de ruimte krijgen. Met slimme ontwerpen en innovaties biedt Nieuw Delft verschillende groepen mensen – van ouderen met een zorgvraag tot werkende jongeren – de kans om te wonen en te leven naar moderne maatstaven. Kijk op www.nieuwdelft.nl voor meer informatie over het nieuwe stadsgebied.

Meer berichten