Jenny van Leeuwen en Vincent Vogels zijn oneindig geïnspireerd door kleur en vorm in hun werk.
Jenny van Leeuwen en Vincent Vogels zijn oneindig geïnspireerd door kleur en vorm in hun werk. (Foto: Jenny van Leeuwen en Vincent Vogels)

Nieuwe Artists in the Spotlight

Delft - José van Mierlo, Jenny van Leeuwen en Vincent Vogels staan van 21 juli tot en met 19 september met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft.

José van Mierlo is gefascineerd door glas, zij begon daarom in 2003 aan een opleiding neonglasblazen. Daarna ging ze thuis experimenteren met glas. Ze vormt dit voor de brander tot objecten en sieraden. Wat haar boeit zijn de typische eigenschappen van glas: sterk, maar ook fragiel, de transparantie, glans en kleur. Doordat kleurloos glas tegelijkertijd zichtbaar en bijna onzichtbaar is, krijgt het werk een verrassende extra dimensie.

Jenny van Leeuwen en Vincent Vogels zijn een kunstenaarsduo. Door te fotograferen, leer je anders te kijken naar je omgeving. Met hun fotografie willen ze verwondering of verbazing teweegbrengen en op een creatieve, vaak kleurrijke manier de kunst in het alledaagse overbrengen. Naast fotografie houden ze zich ook bezig met andere vormen van beeldende kunst.

Zondag 21 juli om 15.30 uur wordt de expositie geopend in Kunstsuper Delft, Sint Agathaplein 4.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden