Vakantieactiviteiten Papaver Delft

DELFT - Op donderdag 25 juli en 8 augustus organiseert De Papaver een activiteit voor de jeugd met als thema: "Ontdek de vogels".
Om 10.00 uur start de ontdektocht. Met een expert ga je vogels kijken met een verrekijker en op zoek naar vogelsporen. Waar maken ze hun nest? Waar en wat eten ze? Liggen er vogelpoepjes of braakballen?
Aansluitend zijn er Vogel-spelletjes: Ra, ra, ra?: We hebben nesten, eieren en veren gevonden. Maar van welke vogel zijn ze?
Je kunt ook de vogeltentoonstelling bekijken of de Vogelspeurtocht door het Heempark doen. De activiteit duurt tot 12.00 uur. Deelname kost € 3,00. Aanmelden is verplicht!
Aanmelden kan via: thea@papaverdelft.nl


Op donderdag 1 en 15 augustus organiseert De Papaver een Inloopworkshop "De Onder-Water-Wereld"
Tijdens deze workshop kun je ontdekken wat er allemaal in de sloot leeft.Ga samen met een expert en schepnet op zoek naar
waterdiertjes in de sloot. Binnen staan microscopen klaar, waaronder je zelfs de allerkleinste slootdiertjes en waterplanten goed kunt
bekijken. Tot slot maak je een boekje vol vijvergeheimen, zodat je thuis al je bevindingen nog rustig terug kunt lezen. De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost € 3,00, aanmelden is niet nodig.

Nieuwsgierig wat er allemaal nog meer te doen is bij De Papaver? Kijk op de website www.papaverdelft.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden