Wim Mecksenaar

Boulevard of Golden Music met aantrekkelijk muziekprogramma

Zondag 28 juli vindt er op Kijkduin een nieuwe aflevering van het populaire muziekevenement The Boulevard of Golden Music plaats. Er zullen diverse aansprekende acts gaan optreden op een prachtige locatie zo vlak aan het strand en de zee van Kijkduin.

Den Haag - Sinds 2001 bestaat het muzikale evenement The Boulevard of Golden Music op Kijkduin. In aanvang onder de naam Muziek aan Zee. Sinds 2014 is Martin Reitsma uit Delfgauw betrokken bij de organisatie en presentatie van dit populaire en gratis toegankelijke muziekfestival. Samen met Boudewijn Regenbogen - ooit de initiatiefnemer van het evenement - organiseert hij ook dit jaar weer vijf muzikale zondagen dankzij de steun van diverse sponsors. Ook Delftse acts zoals het Pink Project, diverse oudleden van Tee Set en After Tea en zanger Michel van Dijk van de Delftse band Alquin traden al eerder op in Kijkduin. Ook ziet de organisatie regelmatig publiek uit Delft op dit evenement.

Martin Reitsma vertelt aan deze krant: 'de eerste editie heeft inmiddels plaatsgevonden op 14 juli j.l. en trok veel enthousiast publiek naar Kijkduin. Het vervolg is op zondag 28 juli.'

Fenno Werkman, de man van het TV programma 'De nacht van de popmuziek zal het evenement openen. Het evenement heeft opnieuw een aantrekkelijke line-up, met de bekende zanger Hans de Booij, The Cosy Rockers, zanger Rob van Reeuwijk, de jonge zangeres Fleur de Bruin en de Haagse stadsdichter Victor R. Meijer. Hans de Booij was in de jaren tachtig een bekende zanger in Nederland en België. Hij maakte een aantal hits, waaronder de evergreen 'Annabel', velen zongen het mee in 1983. Met zijn nieuwe nummer 'Mooier' laat hij horen nog steeds pakkende nummers te zingen. 

Boulevard of Golden Music heeft al heel wat bekende muzikanten op het podium gehad zoals Mariska Veres van Shocking Blue. Zanger Rudy Bennett van The Motions met zijn band. Michel van Dijk die in een aantal vaderlandse topbands zong zoals Alquin,Les Baroques en Ekseption verder The Clarks, gitarist Jan de Hont, The Kik met Dave von Raven, Emmaly Brown samen met Polle Eduard, Ferry Lever, Ron Knoester en Len Bouman, Gaynel Hodge van de Amerikaanse vocalgroup The Platters, Het Pink Project, The Jumping Jewels Rev. Band. Luminize, The Scarlets, Rene and The Alligators, The Régàhs, Nico Christiansen & Ron Baggerman, Rosy Pereira, de mannen van Flight en vele anderen. Gevestigde namen en jong talent op één podium.

Gastvrouw Els de Wit heet u van harte welkom op dit prachtige evenement. Presentatie Boudewijn Regenbogen en Martin Reitsma. De toegang en parkeren op Kijkduin zijn gratis.

Het evenement is van 14.00 uur tot ongeveer 18.00 uur op het plein met de draaimolen en opgangen naar strand en zee. Presentatrice Esther Regenbogen slaat wegens haar vakantie een evenementdag over maar is er op 11 augustus weer bij. Ook op 1 september en 8 september heeft het evenement een aantrekkelijke programmering.

Film: John Meijer, facilitaire medewerking door opa Marie.

Het geluid en podiumopbouw wordt verzorgd door de mannen van The Magic of Sound.

De Boulevard of Golden Music 2019 is mogelijk gemaakt door:

MUSEUM ROCKART - CHATTELIN AUDIO SYSTEMS DEN HAAG - KOPIE PLUS SNELDRUKKERIJ PIJNACKER, P.O.P. DEN HAAG - DIRK HARTMAN - GEMEENTE DEN HAAG- NH HOTEL ATLANTIC - TIOS BURGERS & BITES KIJKDUIN – Restaurant HUDSON KIJKDUIN, Restaurant LA FONTAINE KIJKDUIN en LE BATEAU KIJKDUIN.

Meer info op Facebook via de pagina Boulevard of Music.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden