Foto:

Petra Berger brengt concert Passione Italiana Op Hodenpijl

Petra Berger zingt op zaterdag 28 september de mooiste Italiaanse pophits, filmmuziek en aria's Op Hodenpijl in Schipluiden. Ze neemt je mee op een muzikale reis naar de ziel van Italië.

Schipluiden - De zangeres zingt een fraaie mix van haar vorige én haar gloednieuwe album. Ze brengt beroemde Italiaanse aria's als Una Furtiva Lagrima, Italiaanse pophits die in het Nederlands vertaald grote hits werden en prachtige filmmuziek van grote componisten als Ennio Morricone. "De Italiaanse taal heeft zoveel mooie klanken, klinkers en zeggingskracht," laat Petra weten. "En het heeft, maar dat zit in de hele Italiaanse cultuur, een hart en een ziel. Ik voel me enorm verbonden met die hartstochtelijke expressie." Pianist Edwin Schimscheimer en de Italiaanse zanger en toetsenist Alessandro Neri begeleiden Petra Berger. Samen met Allesandro Neri vertolkt ze ook een aantal fraaie Italiaanse duetten.

Petra Berger staat al jaren aan de top van de Nederlandse muziek. Eerder verkocht zij meer dan tweehonderdduizend cd's. Ook internationaal is Petra een veelgevraagd zangeres.

Voorafgaand aan het concert serveert men een diner in Italiaanse sfeer. Datum: zaterdag 28 september 2019. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 27,50. Inclusief maaltijd: € 64,50. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). Er is over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten