Logo delftsepost.nl


Bij het ongeval aan de Kruithuisweg werd een verkeerslicht geraakt. Het portier kwam daardoor klem te zitten. Foto: marvin Hake/District8
Bij het ongeval aan de Kruithuisweg werd een verkeerslicht geraakt. Het portier kwam daardoor klem te zitten. Foto: marvin Hake/District8
District8 Nieuws

Twee aanrijdingen met gewonden

DELFT - De fotografen van District8 doen elke week verslag in de Delftse Post van het meest opzienbarende 112-nieuws uit Delft. Na een rustige eerste week van het nieuwe jaar barstte voor Marvin Hake van District8 een weekend vol incidenten los. Twee flinke aanrijdingen pikt de fotograaf er uit.


Aan de Kruithuisweg in Delft heeft zaterdagavond 7 januari een aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen. "Het ongeval gebeurde voor het stoplicht", vertelt Hake. "Een van de voertuigen raakte een verkeerslicht. Het portier van dit voertuig kwam tegen het verkeerslicht en moest door de brandweer worden open geknipt." Tijdens het ongeval is de Kruithuisweg deels afgesloten geweest. De andere betrokkenen liepen lichte verwondingen op. De voertuigen zijn geborgen.


Zondagmiddag 8 januari heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oostpoortweg in Delft. Een auto reed tegen de zijkant van een vrachtauto aan. Bij het ongeval raakten beide inzittenden van de personenauto gewond. Door de klap begon de auto te roken, daarvoor kwam de brandweer ter plaatse. Nadat de accu was losgekoppeld kon de brandweer retour. "Zoals je op de foto's kan zien, kunnen we er vanuit gaan dat voertuig total loss zal worden verklaard", zegt Marvin Hake. "De gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer op www.district8.net

reageer als eerste
Meer berichten