Nederlandse damesselectie geven bowlingclinic in Delft

Delft - Op zaterdag 14 september organiseert Bowling Vereniging 't Karrewiel Delft (BVKD) een clinic die open staat voor iedereen die geïnteresseerd is in bowlen. Of je nu jong of oud bent, het maakt niet uit: bowlen – en de clinic - is voor iedereen geschikt! Je hoeft dus geen ervaring te hebben.

"Natuurlijk doet de vereniging dit niet alleen", zegt Tjalling Fransen die sinds kort ook lid is van de sportcommissie van de BVKD. "Samen met de Nederlandse Bowling Federatie, zeg maar de KNVB van de bowlingsport, zijn twee leden van de Nederlandse damesselectie, genaamd Dames TeamNL en hun coach bereid gevonden om de clinic te geven. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van de Delftse bowlingvereniging".

Ed van de Vange, lid van de sport- en jeugdcommissie, vult aan: "De twee uur durende clinic wordt gegeven door Samantha en Denise en hun trainer/coach Alex de Vries. Zij maken deel uit van het damesteam dat de bowlingsport in Nederland en internationaal vertegenwoordigt op het hoogste niveau. Ze weten dus veel over bowlen".

Kom jij ook leren bowlen?
De vereniging geeft iedereen die inschrijft voor deze clinic ook nog eens de gelegenheid om de zaterdag voorafgaand EN de zaterdag na de clinic zelf te trainen tijdens de trainingstijden van de vereniging. Bowlen is leuk om te doen en de vereniging reuze gezellig.

Na afloop
Tjalling vertelt: "Als je geen zin hebt om zelf te komen bowlen, kan je natuurlijk ook komen kijken!"
"Na afloop van de clinic traint de volledige selectie van Dames TeamNL in Delft. Het is de eerste keer dat dit in 'ons huis' gebeurt in het 35 jarig bestaan en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!" zegt Ed. "We hopen ook op een grote belangstelling van buiten de vereniging".

De vereniging is van plan om er een leuke happening van te maken. Wil je mee doen? Kijk dan op www.bvkd.nl/clinic. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf snel in.

Meer berichten