uitnodiging 5e Biennale Kunst aan de Kade 2019
uitnodiging 5e Biennale Kunst aan de Kade 2019 (Foto: Bikkel Artist)

5e Biennale Kunst aan de Kade, 2019

Delft - De 5e Biënnale Kunst aan de Kade toont op verrassende wijze hoe hecht kunstenaars kunnen samenwerken. Geïnspireerd is er nieuw werk gemaakt. Waarbij diverse kunstdisciplines vertegenwoordigd zullen zijn. Zo kunt u van Bikkel unica glas zien. Irene Bruns toont textiele kunst en Noelle van Hagen toont een lichtobject.

De 5e Biënnale Kunst aan de Kade zal officieel worden geopend op vrijdag 6 september om 18.00 uur. (inloop 17.30 uur)

Een professionele jury, de heer Peter Buisman en de heer Cees Eykelenboom, beoordelen de kunstwerken.

Award: een unica glasobject van Bikkel, dat zij speciaal voor de Biennale exposities in Galerie Kunst aan de Kade heeft ontworpen en gefused, zal worden uitgereikt.

U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Deelnemende kunstenaars: Max Baris, Jaap Bos, Irene Bruns, Catherine Cathier, Cornelius, Lasse van den Dikkenberg, Dina Dressen, Hilde Engelen, Salman Ezzammoury, Noelle van der Hagen/Twan Oei, Frea Lenger, Mieke Schut, Josje Verton, Hanneke van Vliet, Shahaila Winklaar, Derya Zenginoglu, Bikkel Artist (SOLO in vergaderruimte “Heiltje”, 1e verdieping)

De deelnemende kunstenaars zijn bij de opening aanwezig en staan u graag te woord om u te kunnen vertellen over hun visie op het eigen werk en over hedendaagse kunst in het algemeen.

Doel van Galerie Kunst aan de Kade is om een podium te zijn voor zowel professionele kunstenaars als voor kunstenaars die hun weg nog moeten gaan in de kunstwereld. Zo’n plek is dringend nodig.

Galerie Kunst aan de Kade wil graag een expositieplek zijn voor beide exposerende kunstenaars, omdat zij vindt dat zo’n expositie ruimte dringend nodig is. Hierdoor ontstaat een wisselwerking tussen de verschillende standpunten met culturele aspecten. Ideeën worden met elkaar geconfronteerd. De Galerie biedt een sfeervolle en kunstzinnige ontmoetingsplek voor kunst, publiek en kunstenaars.

Naam expositie: 5e Biennale Kunst aan de Kade, 2019

Adres: Galerie Kunst aan de Kade, sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Website: www.kunstaandekade.com.

Opening: 6 september om 18.00 uur, inloop om 17.30 uur.

Jury: Peter Buisman, Cees Eykelenboom

Award: unica glas object van Bikkel Artist

Toegang: gratis.

Geopend: elke woensdag en vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten