Hockeytrainer van de trimmers Hudito benoemd tot lid van verdienste

Delft - Hockeyclub Hudito heeft Mathieu Giard benoemd tot Lid van Verdienste. Een kleine tien jaar geleden begon een enthousiast groepje met trainen onder leiding van Mathieu. Inmiddels is dat groepje gegroeid tot ruim 100 trimleden die verdeeld zijn over 5 teams. Een nieuwe (6e) trainingsgroep is in de maak. Het laat zien dat het trimhockey op Hudito bruist.

De trimmers krijgen allen training van Mathieu. Hij bereidt zich zeer serieus voor en leert de onervaren hockeyer in enkele maanden de belangrijkste technieken en tactieken van het hockey. Gedreven, veeleisend en op geduldige wijze zorgt hij ervoor dat vele ouders die via hun kinderen op Hudito terecht zijn gekomen zelf ook zijn gaan hockeyen. De trimmers spelen een aantal wedstrijden per jaar, altijd op doordeweekse avonden. Naast het hockey heeft Mathieu er mede voor gezorgd dat er een gezellige groep van gemaakt is die uitkijkt naar de training en de uitjes.

Mathieu zit niet stil en ziet nog genoeg mogelijkheden voor het trimhockey. Ook is hij bezig met een ware 'trimalmanak' met daarin een beleidsplan dat speciaal op het trimhockey is toegeschreven. Samen met de trimmers vierde Mathieu zijn benoeming tot Lid van Verdienste.

Meer berichten