Al 20 Delftse bestemmingen op festivalreis Knapsack

Op 8, 9 en 10 november vindt de eerste editie van de Delftse festivalreis Knapsack plaats. Ondertussen hebben zich al twintig Delftse locaties, organisaties en horecazaken als reisbestemming bij het festival aangesloten. De organisatie mikt op totaal 30 festivallocaties en daagt daarmee de bezoeker uit om letterlijk en figuurlijk eens een andere route te kiezen.

`Het is mooi om te zien dat Delftse ondernemers en organisaties zo enthousiast zijn. Iedereen krijgt reiskriebels en zin in koffers vol cultuur` - Hans Dunlop, organisatie Knapsack Festival

Tijdens Knapsack reist de bezoeker van bestemming naar bestemming en ontdekt nieuwe smaken, talenten, stijlen en interesses. Ondertussen zijn er 20 cafés, bedrijven en organisaties als locatie aangesloten. Een kleine greep uit de tot dusver bekendgemaakte locaties: STECK, Rietveld Theater, HANNO, De Klomp, Hampshire Hotel Delft Centre, De Kurk, Het Brouwhuis en Huszár. Rob Bouwer van De Kurk vertelt: we willen graag een Knapsack bestemming zijn om festivalreizigers van gezelligheid, lekker eten en sfeer te laten proeven. Heleen Huis van De Klomp vertelt op haar beurt: door Knapsack staan bezoekers stil bij het heden en de toekomst, door ook de historie te herontdekken. Ook het nieuwe HANNO op het Doelenplein is één van de bestemmingen in november: in Delft is nog zoveel te ontdekken, mede door zo'n festivalreis kom je weer op nieuwe plekken, nieuwe verhalen en mooie herinneringen!

`In november wordt het koud en donker. Dan kunnen we allemaal juist wel wat extra gezelligheid, muziek en lekkers gebruiken` - Marieke ter Laak-Thoen, Brasserie Huszár

Programmering
Programmeur Daan van de Putte is er de afgelopen weken al keihard mee bezig: een verrassend en grenzeloos festivalprogramma rond krijgen voor jong en oud. Samen met de verschillende festivallocaties speurt hij stad en land af naar de nieuwste talenten, bandjes, workshops, acts en artiesten. Vanaf volgende week maakt Daan de eerste acts online bekend.

Meer berichten