Foto:

Delfts Toneelgezelschap speelt theatervoorstelling 'Oh, Batavia!' over Gouden Eeuw

Delft - Het Delfts Toneelgezelschap (DTG) speelt dit najaar de grote theatervoorstelling 'Oh, Batavia!'. 'Oh, Batavia!' en speelt zicht af in Delft ten tijde van de Gouden Eeuw in het Falie Begijnhoftheater aan het Rietveld in Delft. De vrolijke voorstelling met livemuziek is te zien in het Falie Begijnhoftheater van vrijdag 5 oktober tot en met vrijdag 8 november.

Van jong tot oud

Het theaterstuk is speciaal geschreven ter gelegenheid van het jaar van de Gouden Eeuw. ,,Dit jaar is natuurlijk in Delft het jaar van de Gouden Eeuw. Daar wilden we graag aandacht aan besteden. Daarom heeft onze regisseur, Iris Jansen, een theaterstuk geschreven die zich afspeelt in de Gouden Eeuw. Speciaal voor dit jaar.", vertelt Anne Bloemendal – de Groot, secretaris van het DTG. ,,Wat deze theatervoorstelling extra leuk maakt, is dat er acteurs meedoen van het eerste uur, zoals Rob Linthorst, maar ook veel jonge en net nieuwe DTG leden. Dat maakt deze voorstelling heel afwisselend en voor iedereen leuk om naar te kijken".

Unieke samenwerkingen

Dit jaar heeft DTG, naar aanleiding van De Beursvloer, ook de handen ineen geslagen met een aantal ondernemingen in Delft. Zo is er voor het decor een samenwerking ontstaan met Karwei Delfgauw. Anne Bloemendal - de Groot: ,,Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe samenwerkingen die zijn ontstaan via De Beursvloer afgelopen april. Het geeft ons de kans om theater te blijven maken en samen met de ondernemingen cultuur nog meer te promoten in Delft. Daar zijn we hen heel erg dankbaar voor!"

Reserveren

De vrolijke en hilarische komedie Oh, Batavia is geschikt voor alle leeftijden. Voorafgaand aan de matineevoorstellingen is het mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch voor € 7,50 per persoon. Ga voor meer informatie of het reserveren van kaartjes naar www.delftstoneelgezelschap.nl.

Meer berichten