Pop-Up-Party bij Steck op zaterdag 28 september


Karin, Aafje en Margo organiseren zaterdag 28 september een beestachtig pop up party in Steck Delft
Karin, Aafje en Margo organiseren zaterdag 28 september een beestachtig pop up party in Steck Delft (Foto: collage margo weijer)

Pop-Up-Party bij Steck op zaterdag 28 september


DELFT - Karin, Aafje en Margo komen uit de tijd van de Eland , toen de alternatieve uitgaansplek van Delft ( later werd dit Speakers en nu zit er de Bierfabriek). Ook al zijn deze vrouwen niet meer de jongste nog steeds houden ze van uitgaan en dansen, maar waar doe je dat in Delft als je niet meer piep bent maar wel van alternatieve muziek houdt? Dan maar zelf iets organiseren en wat blijkt ze zijn niet de enigen die zo'n stek missen.
Dit wordt inmiddels de derde party, de eerste moest nog even op gang komen maar de tweede werd al druk bezocht en nu komt de derde eraan een beestachtig Pop Up Party in Steck. En het leuke is deze dames hebben allemaal kinderen die ook komen feesten , zij nemen ook weer vrienden mee zodat het een goede mix wordt van alle leeftijden want het is zeker niet de bedoeling dat het een 50+ feest wordt. Juist die mix maakt het tot een uniek feest waar iedereen welkom is. Het is zeker geen dansavond met alleen nostalgischie muziek uit de jaren tachtig , ook muziek van nu wordt gewaardeerd want er wordt wel mee gegaan in de tijd.
Pop up Party's zijn feesten voor alle leeftijden en voor iedereen die van dansen en festivals houdt. De derde Pop -Up -Party wordt om 21.00 uur afgetrapt met live band Movar, dansbare electronica met indie en new wave invloeden. Daarna dansen tot 0.30 . Na half 1 begint een jaren 90 avond, dus je kan blijven dansen.
Pop Up Party. Zaterdag 28 september 21.00-0.30. Entree vrij tot 24.00

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden