Monkey Town Delft verwelkomt 100.000ste bezoeker

Monkey Town Delft heeft op 12 september de mijlpaal van 100.000 bezoekers bereikt. De gelukkige was de 2-jarige Jace van Riel, die samen moet moeder Shannon Freen en haar vriend Jason Kuijpers, de eer had om een tienrittenkaart en een gratis verjaardagsfeestje te ontvangen.

Delfgauw - Monkey Town Delft opende op zaterdag 23 december haar deuren in Delfgauw in een nieuwbouwpand aan de Rijksstraatweg en is snel uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Men is zelf erg blij met deze mijlpaal, aldus woordvoerder Micha Reij; "We hebben binnen anderhalf jaar 100.000 kinderen mogen verwelkomen. We zijn ontzettend trots op het behalen van dit mooie aantal bezoekers in zo een relatief korte periode."

Volgens het management is er een "uniek productaanbod" in Monkey Town Delft: "We beschikken over 3.000 m2 speelplezier, met zalen, uitgebreide horeca, een Lasergame die per toegangsticket een keer gratis is, een gratis fitness voor ouders en begeleiders en een 5D-Bioscoop. Dit vullen we vaak aan met extra entertainment." Afgelopen maanden is er door Monkey Town Delft geïnvesteerd in nieuwe 5D-films en een verdere doorvoer van het Wilde West(land)-thema. Voor Jace, Jason en Shannon, wonende in Rijswijk, was het niet het eerste bezoek. Shannon: "Jace vermaakt zich altijd super hier. "De vestiging is groot, open en overzichtelijk. Bovendien is er een hele mooie en fijne peuterzone. Wij komen hier daarom ook weer terug." 

Meer berichten