Faried
Faried (Foto: Tanja Milolaza)

Fotoserie Project Vitiligo vanaf 21 september te zien bij Dok Delft

Kom je ook naar DOK Delft op 21 september aanstaande?

Dan kun je de prachtige fotoserie van Project Vitiligo bewonderen.De serie is gemaakt door Tanja Milolaza en bestaat uit individuele portretten van meerdere modellen. Verschillende achtergronden, gender en leeftijden - en ze hebben allemaal vitiligo.

De foto’s zijn prachtige, unieke beelden geworden en stralen kracht, humor en zelfbewustzijn uit die deze modellen absolut hebben.Ook hebben alle modellen hun persoonlijke verhaal gedeeld.Deze verhalen vormen, naast de beelden, een belangrijk onderdeel van het geheel en geven de foto’s een persoonlijke, intieme touch.

Met deze expositie wordt Vitiligo ook na juni onder de aandacht gebracht om zo het bewustzijn te verhogen, en hopelijk meer transparantie, tolerantie en begrip te creëren voor iedereen die zich in het onderwerp herkent.

Nieuwsgierig geworden? De opening is op zaterdag 21 september om 14:00 uur. De expositie is te bewonderen tot 12 oktober as.

Tanja Milolaza (43) is een freelance fotografe, geboren in Delft, woonachtig in Zoetermeer, afgestudeerd aan de Fotovakschool te Rotterdam in 2018. Meer info op www.tanjaworldphotography.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten