Buurman en buurman in Theater de Veste
Buurman en buurman in Theater de Veste (Foto: )

Buurman en Buurman kamperen in Delft

Delft - Buurman en Buurman komen met een nieuwe theatershow naar Nederland en dat begint in Delft! Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober opent Theater de Veste haar deuren voor de try-outs en de première van de nieuwe voorstelling 'Buurman en Buurman gaan kamperen'.

Wie kent het komische duo nou niet? Jarenlang waren de twee al razend populair op televisie, en in het theater zijn de trouwe klussers ook al een paar jaar een groot succes. De Tsjechische klussers komen tot leven in een show vol grappen voor jong en oud.

Ditmaal zijn de buurmannen na een jaar hard klussen wel toe aan een welverdiende vakantie. Om te genieten van deze heerlijke rust, vertrekken de mannen naar de camping, maar dat kan natuurlijk nooit zomaar goed gaan. Ga met ze mee naar de camping en zie wat er daar allemaal te klussen valt.

Wees als een van de eerste in Nederland aanwezig bij de gloednieuwe show of woon zelfs de feestelijke première bij. Met speciale gasten, een heus kinderpartijtje en nog veel meer extra's wil je dit feestje echt niet missen. Kijk voor meer informatie en de laatste kaarten op theaterdeveste.nl.

Meer berichten