Een van de geëxposeerde werken
Een van de geëxposeerde werken (Foto: Paulo Branco)

Expositie "Van het zuiden naar het noorden" 18 sept - 20 okt

Op zaterdag 21 september om 15:00 uur opent de expositie “Van het zuiden naar het noorden” op de eerste verdieping van het Prinsenkwartier in Delft. De expositie is te bezoeken van 18 september tot 20 oktober 2019. Met zijn collectie van pasteltekeningen en foto’s vertelt hij verhalen, zonder de wereld te willen veranderen.

Paulo is in de buurt Lissabon geboren, voor de liefde trok hij naar Nederland. Met een compleet eigen stijl creëert hij kleurrijke taferelen van onderwerpen die hem bezig houden. Voor de eerste keer ooit presenteert hij een deel van zijn werk in zijn nieuwe thuisstad Delft.

Wie wel eens het Sint Agathaplein oversteekt kan hem zomaar al eens tegengekomen zijn. Al drie jaar maakt Paulo tijdens de lunch prachtige kunstwerken in de keuken van Barbaar. In zijn vrije tijd gaat hij met zijn camera op pad om het mooie Delft vanuit zijn blik vast te leggen. Naast zijn werken kun je je tijdens de expositie mee laten voeren in Paulo’s zelfgemaakte installatie “Een trip in Delft”.

“Van het zuiden naar het noorden” is te bezichtigen op de eerste verdieping van het Prinsenkwartier, van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur, Coöperatie Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4 in Delft.

Meer berichten