Gratis Instore concert Nona

Instore concert Nona, Zondag 13 oktober, 17:00 uur

Het is alweer even geleden sinds de laatste instore in Velvet Delft, maar wij maken het gelijk helemaal goed. Aanstormend talent Nona brengt op zondag 13 oktober haar mix van soul, blues en hiphop naar de winkel ter promotie van haar langverwachte debuutalbum 'Nona'

Nona groeide op in de platenzaak van haar ouders in Uden. De muziek werd dus met de paplepel in gegoten. Toch volgde zij de managementopleiding van de Herman Brood academie, alwaar zij bluesgitarist Steve Bradley ontmoette. Gaandeweg kwam zij tot de ontdekking dat zij veel liever zelf muziek maakte, dus na het halen van haar diploma ging zij met Steve aan de slag om zo veel mogelijk te spelen en schrijven. En maar goed ook, want Nona heeft een keel van goud. Doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend.

De samenwerking leidde tot een stroomversnelling van creativiteit en naar een opnamestudio in New York met een stel geweldige Amerikaanse muzikanten. De rock die ze thuis mee kreeg, de blues van Steve, haar eigen hiphop-liefde: al die invloeden vloeiden samen in haar muziek.

Een jaar geleden bestormde Nona de radio met de single 'It's Alright'. De vergelijkingen met Amy Winehouse vlogen om de oren. Maar in de volgende singles blijkt Nona nóg meer in huis te hebben. En nu is stat haar debuutalbum op het punt van uit komen: een warm bad van een album, van het fijngevoelige en zeer persoonlijke 'Sleeptalking' tot de swingende liefdesverklaring in 'Givin' It All', van de groove die het filmische 'Last To Know' voortstuwt tot het in spetterende soul verpakte venijn van 'Big Talk, Small Town'. 

'Nona' verschijnt op 11 oktober op CD en LP, en zal 2 dagen later ten gehore gebracht worden met een gratis toegankelijk instore concert in de winkel aan de Voldersgracht.

Na afloop van het optreden is er ook een signeersessie voor de aanwezige fans.

VELVET MUSIC DELFT 

Voldersgracht 3 

2611 ET Delft 

015 2133020 

delft@velvetmusic.nl 

Meer berichten