2e canal cleanup Delft

Delft - Wil jij ook een schone leefomgeving? Op zondagmorgen 3 november kan iedereen meehelpen om woorden om te zetten in daden. Want de mooie grachten en de Schie die door onze mooie stad Delft stromen worden nog mooier zonder al het plastic wat er nu in ligt, maar ook de vissen en alle watervogels zijn je dankbaar als ze weer zonder zorgen door het water kunnen zwemmen.

Dus help mee! Lunchcafe van 9 tot Zeven, BijonsDelft en Memoa hebben de krachten al gebundeld na het succes van de 1e canal cleanup met maar liefst 55 deelnemers staat nu de 2e Delftse CanalCleanupDay gepland. Bijgestaan door De Papaver Delft, Supporter van schoon en Bewust Delft. Hopelijk ook door net zoveel enthousiaste mensen en deelnemers als 14 juli.

Deel dit evenement  op facebook, instagram, twitter. Kom alleen of met je buren, vriendinnen, vrienden, familie of wie dan ook onze mooie grachten ontdoen van al het plastic. Stap in de sloep, neem je opblaasboot mee, kom met je sub, kano of iets anders wat blijft drijven. Wanneer: zondag 3 november Waar: Het Arsenaal, Korte Geer 1, Tijd: 9.30 verzamelen. Aanmelden: canalcleanupdelft@gmail.com Om 12.00 uur kun je zien hoeveel plastic we uit de grachten hebben verzameld en uiteindelijk wordt er een kunstwerk met een boodschap van gemaakt door Tijn Noorderbos zodat hopelijk alle mensen nadenken voordat ze weer plastic in de gracht gooien. 
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten