ATAR TRIO 17 NOVEMBER SYNAGOGE DELFT

Delft - Op zondag 17 november 15:00 uur presenteert Het Atar trio uit Israel hun programma ' 'Girl Butterfly Girl'  in de synagoge van Delft

Girl Butterfly Girl combineert poëzie, wereldmuziek en folklore in een bijzonder concert. Centraal staat de muziek van Tsippi Fleischer (Haifa 1946).Tsippi Fleischer is afgestudeerd in de Hebreeuwse en Arabische literatuur en in de geschiedenis van het Midden-Oosten. Zij werd zo verliefd op deze poëzie van diverse Syrische en Libanese dichters, dat ze besloot deze poëzie op muziek te zetten. Girl Butterfly Girl wordt al vier decennia in verschillende versies over de hele wereld gespeeld. Ofer Shelley heeft het gearrangeerd voor bariton, piano, viool en cello.

Kom naar deze muzikale reis met exotische klanken van oost naar west voor piano, viool, cello en zang door het Atar Trio uit Israel met:

Tanya Beltser - viool Yana Donichev - cello Ofer Shelley - piano, zang en arrangementen

Met muziek van: Frank Martin, Moises Simons, Arturo Sandoval, Eyal Bat en Tsippi Fleischer.
Het Atar Trio werd in 1996 opgericht door pianist Ofer Shelley en violiste Tanya Beltser. Beiden zijn afgestudeerd aan de Rubin Academy in Jerusalem. Het trio speelt een breed repertoire en heeft met haar originele en avontuurlijke muzikale projecten een uniek geluid weten te creëren. Het Atar Trio laat nieuwe interpretaties van Joodse, Israëlische en wereldmuziek herleven.

Voor meer informatie: atartrio.com

Kaarten

U kunt zowel digitaal als aan de zaal toegangskaarten kopen. Digitaal: Voorverkoop (online via www.synagogedelft.nl): volwassenen € 14,50 en kinderen, studenten en CJP €8,00. Aan de zaal (voor zover nog beschikbaar) : volwassenen € 16,- en kinderen, studenten en CJP € 16,=

Meer berichten