uitnodiging 3e Lustrum Galerie Kunst aan de Kade
uitnodiging 3e Lustrum Galerie Kunst aan de Kade (Foto: Bikkel Artist)

3e Lustrum Galerie Kunst aan de Kade – 67

Van 8 November tot en met 10 Januari 2020 – Opening 8 november 18:00 uur, inloop 17.30 uur.

Delft – Bikkel’s Galerie Kunst aan de Kade bestaat 15 jaar. Een leuke reden om met dit 3e lustrum een feestje te bouwen. Tegelijk zal deze tentoonstelling ook een afsluiting zijn van een periode waarbij oprichter en curator Bikkel heeft besloten om haar galerie Kunst aan de Kade een nieuw doel te geven. Niet meer gericht op het samenbrengen, promoten en samenwerken met andere kunstenaars, maar uitbouwen van eigen mogelijkheden op het gebied van glaskunst en schilderkunst, deelnemen aan performances, deelnemen aan georganiseerde internationale schilderevents, volgen van schilderlessen, enzovoort.

Deze laatste gezamenlijke Groepsexpositie Kunst aan de Kade 67 toont op verrassende wijze hoe hecht kunstenaars kunnen samenwerken. Geïnspireerd is er nieuw werk gemaakt.

U bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 8 november vanaf 17.30 uur aanwezig te zijn.

Deelnemers: Winnifred Bastian, Max Baris, Bikkel Artist, Saskia Huitema, Shahaila Winklaar, Josje Verton (SOLO in vergaderruimte “Heiltje”, 1e verdieping)

Galerie Kunst aan de Kade exposeert haar kunstwerken in sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, te Delft. Parkeren kan eenvoudig in de Phoenix parkeergarage, in het verlengde van de Westvest. Via de achterzijde van deze parkeergarage bent u reeds op de Oude Delft. De ingang van nummer 112 bevindt zich in een tuin met een enorme plataan.

De deelnemende kunstenaars zijn bij de opening aanwezig en staan u graag te woord om u te kunnen vertellen over hun visie op het eigen werk en over hedendaagse kunst in het algemeen.

Naam expositie: 3e Lustrum Kunst aan de Kade, 67

Adres: Galerie Kunst aan de Kade, sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Website: www.kunstaandekade.com.

Opening: 8 november om 18.00 uur, inloop om 17.30 uur.

Toegang: gratis.

Geopend: elke woensdag en vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur.

Meer berichten