Pink Project komende zaterdag met jubileumshow in Paard

Spectaculaire show van Delfts Pink Project in Paard van Troje

Tekst: Martin Reitsma

PinkProject bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit met hun "Pink Floyd's Anniversary"show op zaterdag 9 november a.s. in het Paard van Troje in Den Haag.

Delft/Den Haag - De band heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Gedurende al die jaren liet Pink Project de juweeltjes uit het schatrijke oeuvre van Pink Floyd herleven in veelal uitverkochte concertzalen, clubs en theaters. De band wordt op handen gedragen door een grote groep liefhebbers van hun onovertroffen sound.

Delftenaar Peter Chattelin vertelt me: "Onze band heeft een goede en solide reputatie opgebouwd op het gebied van het innoveren en perfectioneren van de iconische Pink Floyd sound. Mede daardoor worden wij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Er is evenwel meer te vieren. Het album 'The Wall' van Pink Floyd werd 40 jaar geleden uitgebracht, terwijl het album 'Division Bell' 25 jaar geleden uitkwam." Met een overweldigende podiumact brengt Pink Project de passie en energie van de legendarische rockgroep Pink Floyd terug op het podium. Het is dan ook een groot feest voor de zintuigen, en dat niet alleen voor de meest verstokte Floyd-fans. Altijd goed voor een uitverkocht huis.

In het paard zal het Pink Project vele parels van Pink Floyd de revue laten passeren.
Het culturele erfgoed van Pink Floyd wordt perfect geconserveerd door PinkProject. Alles wordt uit de kast getrokken om er een onvergetelijk optreden van te maken.

Eerder dit jaar, op 11 mei j.l., kende het Pink Project een ander hoogtepunt. Voor een enthousiast en uitverkocht AHOY deed de band een onvergetelijk optreden. De staande ovatie was oorverdovend na afloop. Ook kijkt de band uit naar de jaarlijkse decemberoptredens in het Omniversum.

De kaartverkoop gaat heel voorspoedig, dus wees er snel bij. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via: https://www.paard.nl/event/pink-project-presents-the-25th-pink-floyd-anniversary-show of info via: https://pinkproject.nl

Meer berichten