Stanislascollege Krakeelpolderweg organiseert Stanislasdag

VMBO biedt leerlingen de ultieme kans om een geweldige workshop te volgen tijdens de Stanislasdag

Het Stanislascollege Krakeelpolderweg organiseert op 15 november van 8.45 uur tot 15.00 uur de Stanislasdag. Dit is de dag van de naamgever en patroonheilige van onze school.

Delft - Het SCK maakt daar een hele speciale dag van. De leerlingen kunnen kiezen uit tal van workshops. Daarnaast hebben ze een opening met een dansspektakel. Er is een funstripe waar de leerlingen FIFA en Fortnite op een digibord kunnen spelen (mogelijk gemaakt door GameMania Delft), er is een foodcourt en een photobooth. Ook kunnen de leerlingen in een air motion ride stappen, deze wordt aangeboden door Festo.

Heel holland bakt.
De leerlingen uit klas 1,2,3 en 4 hebben een keuze gemaakt uit veel verschillende workshops. Een speciale workshop die dag is "Heel Holland bakt." De leerlingen krijgen een les bakken van de winnares uit 2016 Annemarie Pronk van het gelijknamige programma. Hieronder staan de andere workshops van de dag. Op deze manier hebben de leerlingen een leuke en leerzame dag en mogen ze zelf aan de slag met een workshop die hun aanspreekt.

Sushi maken Rijden op een Segway Schilderworkshop Graffiti kunstwerk maken Circus workshop Zet je eigen tattoo Verf op je eigen lichaam, body painting Tekenen door uitleg op de computer Streetdance DJ Rap Zang Breakdance Paaldansen Heel Holland Bakt VR Kickboksen Trampoline springen Snowboarden en Skien Haar en nagels Mountainbiken.

Meer berichten