Open Dag ROC Mondriaan Den Haag, Delft, Leiden en Westland

Dinsdag 19 november van 15.00 – 20.00 uur

Delft e.o. - Vrijwel alle mbo-locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft/Rijswijk en Leiden organiseren een Open Dag op dinsdag 19 november van 15.00 tot 20.00 uur. Tijdens de Open Dag zie je de scholen in bedrijf en kun je kennismaken met de scholen , de studenten en de docenten. Kijk op rocmondriaan.nl welke locaties er precies open zijn en bestel daar ook je E-ticket.

Wil je je tijdens de Open dagen meteen voor een opleiding aanmelden? Zorg dat je je bsn-nummer bij je hebt. Het is slim om je bijtijds aan te melden, liefst uiterlijk 1 april 2019.

Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor bijna 200 mbo-opleidingen in de richting Administratie, Economie, Handel, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en bewegen, Logistiek, Mode, Techniek, Toerisme en recreatie, Uiterlijke verzorging, Veiligheid, Welzijn en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk.

Vind je de keuze moeilijk?

Voor studiekeuzeadvies en informatie over de diverse opleidingen is het Mondriaan Studie en Loopbaancentrum aan de Waldorpstraat 41 in Den Haag op werkdagen geopend tussen 08.00 en 17.00 uur, telefoon 088 - 666 3000 / info@rocmondriaan.nl. Kijk ook op rocmondriaan.nl.

Meer berichten