De zingende zussen komen graag in Delft.
De zingende zussen komen graag in Delft. (Foto: )

OG3NE: 'A Magical Christmas in Concert'

Het zijn drukke tijden voor de zingende zusjes Vol van de vocalgroep OG3NE. Zij doen van 18 tot en met 26 december een achttal exclusieve kerstshows in het Kurhaus te Scheveningen. Onlangs kwam ook hun nieuwe album "Straight To You" uit, dat goed werd ontvangen door fans en media. Voorts doen de dames een nieuwe theatertour 'De Sweet Harmony tour' die hen langs zestig Nederlandse theaters voert.

Tekst: Martin Reitsma

Den Haag - OG3NE is dan ook een getalenteerd drietal bestaande uit de zussen Lisa (24), en de tweeling Amy en Shelley (23) die geroemd worden om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. Het trio bewaart goede herinneringen aan Delft. Vorig jaar deden ze er een optreden in de Hoven en ook was Delft hét decor voor een eerdere fotoshoot met de dames. Ze komen dan ook graag naar onze prinsenstad en genieten er van de historische ambiance, unieke sfeer en het enthousiasme van het Delftse publiek.

Het trio kijkt uit naar hun nieuwe kerstshows in Den Haag. De reeks kerstshows, vorig jaar in het Scheveningse Kurhaus, is hen én het publiek goed bevallen. Ook dit jaar staan ze maar al te graag in het Kurhaus . Lisa: 'Het is toch een waar genoegen om in dat prachtige Kurhaus met die grandeur van toen te mogen optreden. Een topambiance die magisch is, nostalgische gevoelens oproept en tijdens de nieuwe shows het beste uit ons zal halen.

Ze wonnen pas geleden, na weken van zweten en zwoegen, het TV dansprogramma 'Dance Dance Dance'. De repetities waren Spartaans. Er werd flink aan de conditie van de zusjes geschaafd en dat wierp zijn vruchten af want ze wonnen. Amy vertelt: "De repetities waren best uitputtend. We maakten lange dagen waarbij je eigen werk ook nog doorging." Shelley vult haar aan : "Hoewel we allemaal sporten was ik na de repetities en shows zo kapot dat ik overal spierpijn voelde. Lisa: "Onze nieuwe Sweet Harmony theatertour is inmiddels van start gegaan.Het is een totaal andere show dan de vorige maar zo gaaf om te doen, met voor ieder wat wils en leuke verrassingselementen. We hebben een goede club bij elkaar met uitstekende muzikanten. Ook onze nieuwe single 'First Clash Lovers' zal er te horen zijn." Het nummer is ook te horen via Spotify, iTunes en Deezer.

Meer info over OG3NE via de website: https://og3ne.com, tickets voor hun kerstshow via: https://ticketpoint.nl/evenement/og3ne-2019.

Meer berichten