Foto: Jan de Groen

Dubbel feest bij Pearle Opticiens Delft

Delft – Afgelopen vrijdag precies vandaag 60 jaar geleden stapte meneer A.J. de Wit met mevrouw J. de Wit-van den Berg in het huwelijksbootje. Ook Pearle Opticiens bestaat dit jaar 60 jaar. Een mooie gelegenheid om dit samen te vieren! Tijdens het "Feest voor het oog" op de Brabantse Turfmarkt te Delft gaf het diamanten echtpaar elkaar daarom nogmaals het ja-woord. Vervolgens werd met een glas gezonde wortelsap geproost op de komende liefdevolle jaren!

'Yes Eye Do'
Meneer en mevrouw de Wit werden om 12 uur 's middags hartelijk ontvangen met een bos bloemen. Hierop volgend vond de ceremonie plaats met het Delftse publiek als ooggetuigen. 'Beloven jullie een oogje op elkaar te houden?' 'Wat is daarop jullie antwoord?' 'Yes Eye Do!'
Om de belofte kracht bij te zetten en de blikken scherp te houden, bood Pearle een gratis bril aan mevrouw de Wit aan. Aangezien de 2,5 jaar oude bril van mevrouw aan vervanging toe was, mocht zij direct een nieuwe bril uitzoeken in de winkel.

'Feest voor het oog'
De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico's met zich mee voor de ooggezondheid. Pearle Opticiens Delft heeft daarom de ogen van het publiek extra in de watten gelegd: er vond vandaag in Delft een groot 'Feest voor het oog' plaats met onder andere oogmassages, 'glazenwassers' en oogappeltjes. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema's als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Delft ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden.

Was u niet in de gelegenheid om naar het "Feest voor het oog" te komen? Met de online oogtest kunt u uw ogen gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of uw ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Delft.

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland
Op 31 oktober ontving Pearle Opticiens nogmaals de eretitel 'Beste Winkelketen van Nederland' 2019-2020. Op 17 september won Pearle al de categorieprijzen Beste Winkelketen optiek en Beste webshop optiek. En iets met de regio's
Het filmpje van het 'Feest voor het oog' is te bekijken op het YouTube kanaal van Pearle:

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden