It's the most wonderful time of the year: Swan. shopping in Delft??

In het weekend van 14 en 15 december organiseert Swan. een intieme X-MAS-editie in Delft! De Hippolytusbuurt toveren ze om tot de ideale X-MAS gift shopping area.

Vanaf zaterdagochtend elf uur gaan het van start en kan het swannen beginnen! Ben je ook zo'n bewonderaar van handgemaakte producten, richt je jouw huis graag in met de meest leuke kerst spulletjes, draag je graag kleding gemaakt van duurzaam materiaal of misschien nog wat last minute kerstcadeautjes? Je vindt je het allemaal op Swan!

Op Swan. vindt men het belangrijk dat je niet alleen jouw ogen de kost geeft, maar prikkelen ze graag meerdere zintuigen. Diverse culinaire deelnemers kunnen niet wachten om hun smaakvolle creaties aan jou te laten proeven terwijl je ondertussen wordt vermaakt met de fijnste deuntjes. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Met zo'n 40 standhouders creëren ze ook deze aankomende editie weer een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Het event biedt voldoende ruimte voor een intiem middagje swannen in Delft.

Praktische informatie
Event: X-MAS Swan. Delft
Datum: 14-12 & 15- 12 - 2019
Tijd: 11:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Hippolytusbuurt
Entree: Gratis entree
Parkeren: Parkeergarage Phoenixgarage of Parkeren Delft
 

Meer berichten