Adopteer een biologische kerstboom bij De Papaver

Op zaterdag 7 en zondag 8 december ben je van harte welkom bij De Papaver om je biologische kerstboom uit te zoeken. De Papaver is beide dagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Helaas is het niet mogelijk van te voren een boom te reserveren.

Miljoenen kerstbomen verdwijnen elk jaar in de verbrandingsoven. Niet nodig vindt AdopteerEenKerstboom. Bij hen huur je een kerstboom, die in januari weer wordt teruggeplant. Zo gaat een kerstboom meerdere jaren mee. De bomen zijn bovendien allemaal biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Elke boom heeft een uniek nummer. Door jouw boom met dit nummer te registreren, kun je het volgend jaar je eigen boom opnieuw adopteren. Zo krijgt je kerstboom een eigen 'thuis'.

Er zijn 15 uitgiftepunten van AdopteerEenKerstboom in Nederland, daar is De Papaver er een van!

Zo werkt het:

Het leukste komt natuurlijk eerst: je zoekt de mooiste boom uit, groot of klein, waar je blij van wordt. Heb je al een eigen adoptieboom, dan is het mogelijk nog spannender. Hoe zou hij er nu uitzien? Herken je je boom nog, als onbetwist de jouwe? Is de liefde blijvend?

Heb je een boom naar wens, dan betaal je bovenop de adoptieprijs 10 euro statiegeld. Het statiegeld krijg je retour als je je boom in januari in goede conditie terug brengt. Bij het uitzoeken of ophalen van je adoptieboom krijg je een flyer mee met verzorgingstips én een flyer, waarin staat hoe je je eigen boom kan registreren. In de boom hangt een metalen penning met een uniek boomnummer. Door jouw naam aan het nummer te koppelen, wordt het je eigen unieke kerstboom. Iedereen die zijn boom heeft geregistreerd, krijgt in november volgend jaar een mail, waarin staat hoe je je eigen boom eenvoudig opnieuw kunt reserveren en in december weer ophalen bij je eigen uitgiftepunt.

Meer weten? Kijk dan op de site van www.adopteereenkerstboom.nl
 

Meer berichten