Gratis bloeddrukmetingen bij Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel

Delft - De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 4 december is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel in Delft, gevestigd aan de Papsouwselaan 474. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

In de Pieter van Foreest Thuiszorgwinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel naar 0900 – 2 88 77 66.

Meer berichten