Nine Star Ki expert Nina Elshof te gast Op Hodenpijl

Schipluiden - Op woensdag 11 december brengt Nina Elshof een avond over Nine Star Ki, een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Nina staat stil bij de bewegingen voor 2020.

Geen enkele andere duidingstechniek is zo verrassend eenvoudig en treffend verhelderend als Nine Star Ki. Aan de hand van je geboortedatum wordt je persoonlijke Nine Star Ki profiel uitgerekend. Dit profiel geeft je inzicht in de energetische rode draad van je leven. Het maakt duidelijk met welke talenten en vaardigheden je geboren bent. En het laat zien welke uitdagingen je tegenkomt bij het inzetten van die talenten en vaardigheden. Nine Star Ki voorspelt geen gebeurtenissen, maar legt bewegingen uit. Het legt de bewegingen uit van jouw leven: de vormen die het aanneemt en de wegen die het volgt. Tijdens de lezing legt Nina uit hoe Nine Star Ki je inzicht kan geven in die bewegingen.
 

Het effect van Nine Star Ki is dat je met meer liefde naar jezelf kunt kijken. Het maakt je bewust van processen en patronen in je leven. Je krijgt daardoor de mogelijkheid om te kiezen en je leven op een andere, meer bewuste wijze, richting te geven. En je krijgt daardoor ook een veel duidelijker beeld welke processen zich op een bepaald moment om jou heen afspelen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Voorafgaand aan de avond kun je aansluiten voor een vegetarische, bio maaltijd in het restaurant.

Datum: woensdag 11 december 2019. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 16,50. Incl. maaltijd: € 37,- Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). Er is een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten