Foto:

Heerlijk avondje lachen is gekomen

Delft - Geen grootse plannen op Sinterklaas avond? Kom een avond hard lachen in Theater de Veste. Het is namelijk tijd voor alweer de dertigste Oudejaarsconference van Dolf Jansen. En om dat te vieren speelt hij tachtig keer in het hele land! Dertig voorstellingen schrijf je namelijk niet zomaar. Dat belooft een goed feestje te worden…

Nog nooit maakte een cabaretier zoveel oudejaarsshows. Reden voor een feestje dus. In de anderhalf uur durende voorstellingen fileert Dolf Jansen het jaar met volle overgave. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard. Maak je op voor een avond zo goed als pure stand-up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat je doorhebt dat het rijmt en improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke.

Heb jij pakjesavond lekker in het weekend gepland, houd je toch meer van Kerst, of sla jij dit jaar gewoon even over? Geef dan eens een andere invulling aan het heerlijk avondje en kom naar Theater de Veste. Het wordt een "Sinterklaasavond" om niet snel te vergeten. Kijk voor meer informatie en kaarten op: www.theaterdeveste.nl of bel: 015-2121312.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden