Foto: René van der Hulst

Chris(tmas) & Angel Pam

Delft - Pam Macbeth, de in Amerika als bekend staande 'blond Nashville angel', zal op zondag 15 december, een optreden bij café de Wijnhaven in Delft verzorgen. De Amerikaanse zangeres die optrad met onder andere Jerry Lee Lewis en in shows van bijvoorbeeld Jerry Springer is sinds het begin van deze eeuw gelukkig ook actief in Europa.

Macbeth toerde o.a. door Schotland, België, Denemarken, speelde op festivals in Lithouwen en Spanje en is een veel gevraagd countryzangeres bij gerenommeerde bands op grote podia..

Toch schuwt ze het clubcircuit niet en juist in Nederland, waar ooit haar Europa tour van start ging, wil ze incidenteel graag optreden op 'bijna' akoestische wijze tussen, of gewoon op een stoel dicht bij, haar publiek. 'Lovely, the warmth and the enthousiasm in the typical small dutch bars' vertelt Pam Macbeth, als je haar vraagt hoe zij het ervaart om als artiest van grote podia, op te treden in een kleine donker bruine bar.

Voor het optreden in de Wijnhaven zal de Leidse bluesgitarist Chris(tmas) Koenen een groot deel van de muzikale begeleiding op zich nemen. Het duo heeft een speciale kerstshow voorbereid.

Pam MacBeth, kerstcountry & blues. Zondag 15 december vanaf 15.30 uur. Gratis bij de Wijnhaven te Delft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden