: Corin Potters-Kemp,  Pieter van Foreest en Andries van Eckeveld en Marnix Duinkerken, Stichting Present Delft ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.
: Corin Potters-Kemp, Pieter van Foreest en Andries van Eckeveld en Marnix Duinkerken, Stichting Present Delft ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (Foto: Gerard Vellekoop)

Samenwerking Present Delft en Pieter van Foreest

DELFT - Stichting Present Delft en Pieter van Foreest slaan de handen ineen om in 2020 ten minste vijftien vrijwilligersprojecten te realiseren bij de Delftse locaties van Pieter van Foreest. Hiervoor tekenden vertegenwoordigers van beide partijen op 3 december een convenant.

Een helpende hand of luisterend oor
Stichting Present Delft is al ruim 6 jaar als makelaar in vrijwilligerswerk actief in de stad, en koppelt vrijwilligers aan hen die een helpende hand of een luisterend oor hard nodig hebben. Inmiddels worden bijna 200 projecten per jaar georganiseerd. Een groot deel van deze projecten is gericht op (eenzame) ouderen en op het overbruggen van de kloof tussen generaties. Samen met ouderen worden spelletjes gedaan, wordt gemusiceerd of wordt een wandeling gemaakt. Pieter van Foreest helpt in de organisatie van deze projecten en geeft financiële steun, waardoor steeds meer vrijwilligers er voor ouderen kunnen zijn en meer mensen bereikt kunnen worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden