Presentatie kinderboek van Jenny van Leeuwen in het Omniversum

Den Haag - Vrijdag 20 december draait in het Omniversum Backyard wilderness, een benefietvoorstelling ter nagedachtenis aan Jenny van Leeuwen .
De meeste mensen kennen Jenny als boswachter van onder andere het Haagse Bos, maar ze had meer talenten. Zo sprak ze de film Backyard wilderness in. En nu is er het door haar geschreven kinderboek: Wilde Dieren – Fotoversjes uit de natuur. Dit kleurrijke kinderboek wordt diezelfde vrijdagavond gepresenteerd. De opbrengst van zowel het boek als de voorstelling gaat naar het Wereld Natuur Fonds.
Jenny van Leeuwen schreef de fotoversjes in de stijl die we van haar zijn gewend. De meest vreemde dieren van over de hele wereld spelen de hoofdrol. Maar ook gewone dieren uit de natuur dichtbij. Ze zijn te zien op de schitterende foto's die door Jenny zelf zijn gemaakt. De leuke opdrachten, vragen en weetjes bij ieder versje maken het helemaal af. Ze stimuleren een kind om zich in te leven in de wereld van de dieren. En om lekker naar buiten te gaan.
Dat ook de natuur in de achtertuin heel bijzonder is, is te zien in de film Backyard wilderness. Jenny van Leeuwen leende haar stem aan deze prachtige film. Kom naar de benefietvoorstelling voor het WNF op 20 december om 19:00 uur en bestel je kaartje op www.omniversum.nl. Die avond wordt ook Wilde Dieren – Fotoversjes uit de natuur gepresenteerd. Wie niet kan wachten tot 20 december, kan het boek nu al bestellen via www.fotoversjes.n.

TITEL | Wilde Dieren – Fotoversjes uit de natuur
AUTEUR | Jenny van Leeuwen
ISBN | 978-94-6247-149-8
PRIJS | € 14,95
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden