Foto: Martin Reitsma

And The Beat Goes On, Martin Reitsma ontvangt bekende muzikanten

Regio - Het wordt op zondag 15 december weer genieten bij Omroep Midvliet want dan is er tussen 15:00 en 17:00 uur weer een editie van het radio en tv programma 'And the beat goes on.´ Organisator, samensteller en presentator Martin Reitsma heeft weer een heerlijk muzikaal programma samengesteld, waarbij artiesten geïnterviewd zullen worden en live zullen spelen in de grote studio van Midvliet. Zo zal zangeres Jennifer Ewbank live optreden, ook is haar nieuwe single: 'A life that's good' te horen. Het is een mooi countryachtig nummer dat goed is ontvangen door de fans.

The Fleetwood Maniacs spelen live nummers van Fleetwood Mac, in deze band onder meer geboren Delftenaar Peter Seilberger, hij was vroeger toetsenist bij de Tee Set. Ook zijn er memorabele hits te horen van de topvocalistes van My Dearest Sister en de roemrijke zeventiger jaren band Lemming met vocalist Wally McKey. Zanger Aryan van Beugen laat Franse chansons horen op deze bruisende middag. Daarnaast zijn er interviews met Peter de Ronde (voormalig lid van The Golden Earrings) en leden van Group 1850. Het is een uitzending om niet te missen. Cineast John Meijer maakt een video van die op You Tube te zien zal zijn en bij Midvliet. Het wordt weer een bruisende uitzending in samenwerking met de technische crew van Omroep Midvliet, Ton den Neijsel, Peter v.d. Aar, Els de Wit, John Meijer Wijnand Krabman, Ab Smit, Barry van Rossen, Carry en Sonja Wortel, Lily Armstrong, Johan van der Spek en anderen.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal (1)916 (radio), via de website (www.midvliet.nl) en via de Midvliet app voor je tablet of smartphone.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden