Top2000 in Delft

In de Hofkerk aan de Cort van der Lindenstraat zal zondag 29 december 2019 om 20:00 uur een top2000 dienst plaatsvinden. Een top 2000 kerkdienst is een kerkdienst met nummers uit de top2000.

In 2013 werden de eerste top 2000 kerkdiensten in het land georganiseerd. Enige jaren geleden (2016) is dit ook uitgevoerd in de vierhovenkerk, 2 jaar geleden hebben we in de Hofkerk een soort kerst/top2000 viering gehad op kerstavond. Nu doen we het op de zondag na de kerst en los van kerst.
Begin oktober konden jullie favoriete nummers worden ingestuurd en uit die inzendingen hebben we de nummers die hat meeste stemmen gehaald.
Een ervaren groep musici zet met drums, bas, keyboards, gitaren, trompet, saxofoon en verschillende zangers zet 16 nummers uit de top 2000 neer. De liedjes zijn van klein tot bombastisch, van redelijk recent tot oud, Nederlands en Engels talig, kortom veel variatie.
Er is voor gekozen voor een informele sfeer zodat iedereen zich thuis kan voelen en de muziek kan luisteren. We maken een soort café van de kerk. De toegang is gratis, er is een quiz en de bar is open. Dus schroom niet kom langs en neem kinderen ouders broers en zussen, buren, vrienden, collega’s en bekenden mee! Iedereen is welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden