Foto: Peter Fierant

Winston Scholsberg geeft een workshop om je eigen verhaal te communiceren

Schipluiden - Winston Scholsberg laat op 22 januari zien en ervaren hoe het mogelijk is om in 7 stappen jouw unieke verhaal met overtuigende energie en zelfverzekerde lichaamstaal te communiceren. Zo leer je zowel bewust als onbewust, zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen.

Vol zelfvertrouwen een presentatie geven voor een grote groep mensen tijdens een speech privé of op je werk? Winston leert je in 7 stappen hoe je overtuigender overkomt en hoe je een boodschap en gevoelens duidelijk kan communiceren.

Tijdens de workshop laat Winston zien en voelen wat zijn WES methode inhoudt. Daarbij doe je een aantal simpele oefeningen die je direct in het dagelijks leven toe kunt passen en die meteen zichtbaar resultaat opleveren.

Winston heeft zich van drummer ontwikkelt tot verhalenverteller, presentator en entertainer. Zijn WES methode is op deze ervaring gebaseerd. Zijn publiek bestaat onder andere uit managers, ondernemers, politici, coaches en CEO's. Hij heeft hen geholpen om hun verhaal met kracht en overtuiging over te brengen op een publiek van alle soorten en maten. Naast de communicatie- en presentatietrainingen die Winston verzorgt, is hij tevens actief als coach persoonlijke ontwikkeling.

Datum: woensdag 22 januari. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 16,50. Inclusief maaltijd: € 37,- Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten