Foto:

Open lessen Tai Chi

Delft - Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Chinese bewegings- en gezondheidsoefeningen? Dan heeft u nu de kans om zelf het effect te ervaren op uw gezondheid, energie en innerlijke rust tijdens de open lessen bij Tai Chi Delft.

Met Tai Chi & Qigong leert u met behulp van vloeiende bewegingen uw lichaam kennen, en met aandacht in het leven te staan. Hierdoor blijf je soepel in je lichaam, maar ook opgeruimd van geest. De oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden, en mensen met chronische klachten. Ze zijn voor iedereen ontspannend, en geven energie. Bovenal is het heerlijk om te doen!

Tai Chi Delft, heeft een breed scala aan verschillende Tai Chi en/of Qigong lessen. U bent van harte welkom om gratis kennis te komen maken tijdens de open lessen of voor een proefles.

Op maandag 27 januari om 16u in de gymzaal van de Jan Vermeerschool, Raam 20, en zondag 26 januari tijdens de Chinees Nieuwjaar viering in OPEN, zijn er gratis open lessen. Op woensdagavond 15 & 22 januari om 11u zijn er gratis open lessen Qigong in Centrum Nieuwe Langendijk 3.

Neem contact op over informatie over privélessen.

Info en aanmelden: www.taichidelft.nl of bij Lely Oei 06 24763160

Meer berichten