Gluren bij de Buren verzorgt letterlijk optredens in de huiskamer (foto: Mel Boas, Gluren bij de Buren).
Gluren bij de Buren verzorgt letterlijk optredens in de huiskamer (foto: Mel Boas, Gluren bij de Buren). (Foto: Mel Boas, Gluren bij de Buren)

Programma Gluren bij de Buren Delft bekend

Maar liefst 49 Delftenaren openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 131 optredens laat Delft op die dag zien wat ze in huis heeft.

Delft - Op zondag 9 februari kan er door heel Delft gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 55 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.

Begluur het programma online

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via https://glurenbijdeburen.nl/delft/programma GLUREN BIJ DE BUREN zondag 9 februari 2020 12:00 - 17:00 uur Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst. https://glurenbijdeburen.nl/delft

Meer berichten