Foto: Joris van Bennekom

Terug naar Oz met de hele familie

Delft - Het Filiaal theatermakers presenteert 25 januari in Theater de Veste een unieke combinatie van live film, theater en muziek in één voorstelling. Met 'Back to Oz' blazen ze de bekende verhalen over Oz nieuw leven in en bezorgen ze de zaal spetterend muziektheater voor de hele familie!

Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

Beleef het iconische verhaal van 'The Wizard of Oz' in een nieuw jasje en neem je kinderen mee op reis naar een wonderlijke wereld. Een nieuwe tekst gebaseerd op de boeken over Oz, een spetterende band, een cameraman op de vloer en een cast die moeiteloos schakelt tussen spel, zang en camerawerk betoveren je moeiteloos met deze spectaculaire familievoorstelling. Kortom, origineel muziektheater waar je met meer hart, verstand en moed uit komt! Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op: www.theaterdeveste.nl of bel 015-2121312.

Meer berichten