Coen and the Italian Uncles

Delft - Eind 2013 verhuist Marco naar Nederland met een gitaar en een koffer vol dromen. Hij ontmoet Angelo in een bar, een collega-Italiaanse ex-drummer met middelbare schoolervaring en een geheime passie voor zingen onder de douche. Een online advertentie brengt hen in concact met de jonge Coen, een 'wannabe'-gitarist met een repertoire van 4 akkoorden.

Het trio begint met het oefenen van "Proud Mary" en een paar andere oude hits, onder het motto "Creedence is the standard". Het project komt nog niet helemaal van de grond en Coen verhuist naar een andere band. In het voorjaar van 2018 besluiten Marco, Angelo en Andrea, een sigarenkistspeler die een bas voor 20 euro en een hoop snoepjes heeft, het vuur van klassieke rock opnieuw aan te steken en hun verloren neef Coen terug te roepen.

Overal in Delft begint de band de sfeer van de jaren 1960 en 1970 te verspreiden en dit alles met een akoestisch tintje.

Coen en zijn Italiaanse ooms zijn de kern van al die goede nummers waarvan je allen maar kon dromen dat het in 2020 nog eens met passie gespeeld zou gaan worden!

Neef en ooms spelen bij Moeke Delft op zondag 19 januari vanaf 14.30 uur.

Meer berichten