Kunstwerk
Kunstwerk (Foto: Carolien Reef)

Nieuwe Artists in the Spotlight in de Kunstsuper Delft !!

Carolien Reef en Paul Bartels staan van 19 januari t/m 11 maart 2020 met hun werk in ‘the Spotlight’ bij Kunstsuper Delft aan het Agathaplein.

Carolien Reef. Inmiddels houd ik mij alweer 10 jaar bezig met glas-fusen. Dit is een techniek waarbij meerdere laagjes glas in een oven met elkaar versmolten worden. Het beheersen van het stookproces en de kennis van materiaaleigenschappen zijn belangrijk. De tijd, temperatuur en zwaartekracht bepalen de mate van versmelting. Het is altijd spannend om de oven te mogen openen en te zien wat het resultaat is. De gebouwen en beesten zijn gemaakt van float-glas. De sieraden en raamhangers zijn gemaakt van bulls eye glas en dichroïsch glas. De sieraden zijn echte eyecatchers als je ze draagt, want met het bewegen krijg je telkens een andere licht inval wat mensen hun aandacht trekt.

Paul Bartels. Voor mijn 50e schilderde ik voornamelijk aquarellen en tekeningen. Op mijn 50e had ik mijn eerste expositie van kinderlijk gestileerde schilderijen in Royal Delft, waar ik werkzaam was. Tot voor kort was dit werk ook in de Kunstsuper te zien. In de Kunstsuper ga ik mijn oude liefde exposeren: aquarellen en tekeningen. Ik heb nu alleen een aantal technieken samengevoegd: aquarel, kleurpotlood en grafiet potlood. Ik heb een thema gekozen: ‘vergankelijk’. Er hangt een deel van het werk op dit moment in de Kunstsuper.

Zondag 19 januari a.s. om 15.30 uur wordt de expositie geopend met een praatje, een hapje en een drankje. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! De toegang is gratis.

Kunstsuper Delft

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Meer berichten