Burgemeester Marja van Bijsterveldt en CTO David Peters van Stedin heropenen het regiokantoor van Stedin aan de Energieweg in Delft. FOTO: Sicco Pictures
Burgemeester Marja van Bijsterveldt en CTO David Peters van Stedin heropenen het regiokantoor van Stedin aan de Energieweg in Delft. FOTO: Sicco Pictures (Foto: Sicoo Pictures)

Kantoor Stedin in duurzaam jasje

Delft - Burgemeester Marja van Bijsterveldt en CTO David Peters van Stedin hebben afgelopen donderdag het gerenoveerde regiokantoor van netbeheerder Stedin aan de Energieweg in Delft heropend. Het pand uit 1971 was verouderd en voldeed niet meer aan de duurzaamheids- en werkplekeisen. Na twee jaar renoveren is het kantoor toekomstklaar met een moderne klimaatinstallatie, geïsoleerde gevels, HR++ dubbelglas, ledverlichting, laadpalen voor elektrische auto's en een zonnedak. Door de renovatie is het regiokantoor veel beter geïsoleerd. De led-verlichting met bewegingssensoren is stukken zuiniger en het gebouw kan nu efficiënter worden verwarmd. Hierdoor gaat de uitstoot van CO2 van het kantoor aanzienlijk omlaag.

Meer berichten