Logo delftsepost.nl


Foto: Marvin Hake/District8
Foto: Marvin Hake/District8
District8 Nieuws

District8 Nieuws: Witgoed in brand en flinke aanrijding

DELFT - Of de duvel ermee speelt... De fotografen van District8 stonden deze week twee keer met hun neus op een witgoedbrandje.

Een in de fik gevlogen wasdroger in de Hugo de Grootstraat op zondagmiddag en op dezelfde dag een brandende wasmachine in de Vosmaerstraat. Bij de wasdroger belden de bewoners de brandweer toen ze rook zagen in de badkamer. Toen de brandweer het vuurtje had geblust, bleek het te gaan om de wasdroger. Die is op het balkon gezet. De bewoners werden gecontroleerd op rookinhalatie. De brand bij de wasdroger is mogelijk ontstaan door kortsluiting. De brand is op het balkon geblust, daarna kon de woning worden geventileerd.

Scooterrijder komt hard ten val

Een iets ernstiger incident op donderdagmiddag. Een scooterrijder raakte gewond bij een aanrijding met een auto in de Schoemakerstraat. Op de kruising met de Stieltjesweg kwamen de scooter en een auto met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam hard ten val. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om medische hulp te bieden. Het slachtoffer is op de brancard gelegd en in de ambulance verder nagekeken. Of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd, is District8 niet bekend.

Meer 112-nieuws uit Delft op: www.district8.net

Reageer als eerste
Meer berichten